• Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt

Roztomilý detský Cartoon Okuliare Dievča Plávanie Okuliare Silikónové Nepremokavé Plávanie Okuliare Naučiť Plávanie Nastaviteľný Popruh Chlapcov A Dievčatá

Ostatné Šport A Zábava
€7.64 €12.12

Úplný opis

Vyrobené s trvanlivé materiály, tieto okuliare nebude cítiť príliš tesné aj pri dlhšom používaní, čo je ideálne pre začiatočníkov a skúsených plavcov.

Produkt materiál: silikón, PC

Veľkosť produktu: 15.5 x 5,5/6.10 x 2.16 v

Zoznam Produktov:

Plávanie okuliare x 1pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Oko Obrany: S anti-leak funkcie, ktoré ponúkajú pohodlný fit, zatiaľ čo vedenie vody von.Okrem toho zabraňujú podráždenie očí tým, že blokuje prenikaniu vlhkosti z očí protector.

2.Dlho-trvajúce silikónové: S, odolná voči roztrhnutiu a odolný dizajn, tieto detské plavecké okuliare pochváliť silné húževnatosť a spoľahlivé bezpečnostné silikónové, aby vaše dieťa oči chránené.Plus, sú opakovane použiteľné pre dlhodobé použitie.

3.Adaptabilná na tvár: Zabezpečiť maximálny komfort pre vaše dieťa vodné dobrodružstvo s naše adaptabilné plavecké okuliare.Ergonomický dizajn sa hodí akýkoľvek tvar tváre priliehavo, prevencia vody podráždenie a úniku, takže kúpanie bezpečné a zábavné znova!

4.Clear vision design: Hrajú jasné, moderný šošovky, tieto nepremokavé detské plavecké okuliare dodať znížený prietok vody-odolný a krištáľovo čisté videnie pod vodou.Vaše dieťa bude milovať väčší komfort.

5.Prispôsobený Komfort: nastaviteľné okuliare popruh môže byť ušitá na mieru ich obvodu hlavy dokonale, zatiaľ čo vysoko elastická okuliare pás zaručuje pohodlné a priliehavé tesnenie proti úniku vody.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Sku - w3046

Recenziu

Zanechať komentár