• Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt
  • Produkt

Náhradné Ramenný Popruh Nastaviteľný Pás Na Rameno Taška Batoh Nepremokavé Nastaviteľné Ramenný Popruh Pre Vak Batoh

Táborenie A Turistika
€10.21 €14.58

Úplný opis

Tento batoh ramenný popruh je vyrobený z odolného a priedušný materiál, ktorý je pohodlný na nosenie a ľahko nastaviť.Vyniká vysokou pevnosťou ABS klip, ktorý môžete bezpečne pripojiť do akéhokoľvek vrecka alebo batožiny s D-ring, alebo .Univerzálny dizajn sa hodí najviac batohy, duffel tašky, aktovky, a ďalšie.Či už cestujete, turistiku, camping, alebo dochádzanie, tento batoh ramenný popruh vám poskytne širokú škálu aplikácií a pohodlie.

veľkosť:

Šírku ramien (9.5 cm)

Úzke ramenný popruh (6,5 cm)

Ramenný popruh dĺžka (nastaviteľná dĺžka 92 cm)

Ramenný popruh dĺžka (upraviť 59 cm kratšie)

Hmotnosť: 155 g

Textílie: Oxford tkanina + vysokej pevnosti popruhu + sandwich oka textílie (hrúbka väčšia ako 0,5 cm)

Zoznam:

Náhradné Ramenný Popruh *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.ABS Klip: Tieto batoh popruhy použiť odolné vysoká pevnosť ABS klip a 600D high-density nylon, ktoré môžu odolávať vode a opotrebovaniu.Preto môžete nahrať až do 20 kg.

2.Univerzálne uchytenie: Tieto batoh popruhy možno ľahko prispôsobiť na výšku, a batoh typu s nastaviteľné pracky.Väčšina batohy môžete pracovať s týmito popruhy, pretože ich univerzálny dizajn.

3.Jednoduché Prenášanie: S týmito batoh popruhy nahradenie, môžete vykonávať svoj batoh s ľahkosťou.Sú pohodlné na nosenie a pomoc distribuovať hmotnosť cez plecia, znižuje stres a napätie.

4.Zabrániť rameno nosia: Tieto pásy použiť hrubší ako 0,5 cm sandwich mesh tkanina, ktorá zabraňuje ramenný nosenie a poskytuje priedušnosť.Zabraňujú aj potenie a zachovať si chladnú hlavu.Môžete ľahko nainštalovať a nastaviť ich na všetky batoh.

5.Všestranné použitie: Náš batoh popruhy nahradenie umožňuje premeniť váš batoh do taška cez rameno, aby sa vaše taška, suché a bezpečné z prvkov, alebo ho použiť na rôzne príležitosti a potreby s flexibilitu a pohodlie.

Špecifikácia

  • Druh: Ostatné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Sku - w375644

Recenziu

Zanechať komentár