• Produkt

48V-60V Batérie Odpojte Prepínač, RV Master Izolant Cut Off vypínač Pre Námorné Lode Auto Truck Camper RV prípojného vozidla

Opotrebenia Dielov
€14.23 €19.77

Úplný opis

ROBUSTNÝ & ÚPLNE UZAVRETÝ, VYPNITE PREPÍNAČ: Heavy Duty Cut Off vypínač je vyrobený z vysoko kvalitného bývania a medi, cínu pokovovanie vnútorné stud.Úplne uzavretý dizajn na ochranu elektroinštalácie od nečistoty, korózie, a dážď.Toto je najlepšia voľba v drsnom oceáne podmienky.

KOMPATIBILITY a BEZPEČNOSTI: Tento Batérie Kill Switch Používa pre DC 48 - 60V systémy izolovať a bezpečné elektrické rozvody; eliminovať žiadnu energiu čerpať z batérie, ak vozidlo nie je v prevádzke, odpojenie batérie bezpečne; poskytnúť spoľahlivý spôsob vypnutie elektrickej energie počas údržby a ochrany batérie pred nadmerným mozgov.

JEDNODUCHÉ ovládanie: Na zapnutie/Vypnutie 2 pozíciu, Vhodný pre rôzne 48-60V systémov.Aktuálne napätie: rating na 600 kontinuálne (1 hodina).V smere hodinových ručičiek na zapnutie , proti smeru hodinových ručičiek vypnúť.

ŠIROKO POUŽITIE: Batérie izolant prepínač je univerzálne používaný pre RV, Námorné, Auto, Loď, Obytné, Cestovný Príves, nákladné auto, ATV, UTV batérie a iné engine, robí to bez námahy práce sústruženie batérie zapnutie a vypnutie.

Jednosmerný prúd: DC 275Amps

Prerušovaný prúd: DC 455Amps

Štartovací prúd: DC 1250Amps

Maximálne napätie: 48V-60Volts DC

farba:Čierna+červená

Materiál:ABS plast + kov

veľkosť: 2.6 x 2.6 x 2.9 palce

Obsah Balenia:

1 x Batéria prepínač

4 x Montážne Skrutky

4 x jednotky 2x3/8 Medený Krúžok Terminálov

4 x Zmršťovacej Tubings

1 x Hex kľúča

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Sku - w474633

Recenziu

Zanechať komentár